Blog #18 Passie Profiel

Ik leefde helemaal toe naar de vakantie in de hoop dat ik dan genoeg rust zou krijgen. In de hoop dat ik dan weer mijn energie terug zou vinden. Ik merkte op mijn werk dat ik gefrustreerd was, omdat ik teveel taken in te weinig uren moest doen. Ik voelde geen waardering van de directie terwijl de taken zich opstapelden. In de file op de terugweg naar huis zat ik te stressen, omdat ik te laat bij de opvang zou aankomen om de kinderen op te halen. Mijn eindeloze to-do lijstje leek nooit korter te worden terwijl mijn lontje wel steeds korter werd.

Dat was in 2017 en je voelt ‘m misschien al aankomen: een burn-out volgde. Na een half jaar zat ik alweer op mijn werk en een paar maanden later stond mijn takenlijst alweer op 120%. Dat ging niet de goede kant op. Ik voelde toen pas, dat het echt anders moest. Het roer moest om

Portret LaNouk Coaching

‘ Hoe zou je leven eruit zien wanneer je precies wist wat echt jouw ding, jouw Passie is en dat vol vertrouwen zou kunnen omzetten naar werk dat je meer energie, voldoening en vrijheid geeft, zonder je te laten leiden door twijfel, onzekerheid of de angst om te falen?’

website Passie Profiel

Misschien zoek je al maanden alle vacaturesites af en vind je toch niet echt iets wat je bevalt. Je weet in elk geval dat je op dit moment niet op de juiste plek zit en je vraagt je af of er niet meer in zit. Is dit alles? Je zegt natuurlijk niet zomaar je baan op om van carrière te veranderen of om voor jezelf te starten. Je hebt een hypotheek en wellicht een gezin om voor te zorgen.

Het Passie Profiel is erop gericht om stap voor stap aan de slag te gaan en tot een compleet plaatje te komen dat haalbaar is en waar je vertrouwen in hebt, voordat je daadwerkelijk knopen doorhakt.

Het traject is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring in loopbaan coaching, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Het Passie Profiel heeft al meer dan 1000 mensen geholpen om helderheid te creëren over wie ze werkelijk zijn, in hun eigen kracht te gaan staan, hun echte passie en carrière richting te formuleren en daadwerkelijk het roer om te gooien.

Logo Passie Profiel

Het Passie Profiel gaat dieper dan traditionele loopbaantrajecten en het kent een holistische aanpak. Zolang we ons aanpassen aan de waarden en verwachtingen van anderen, zullen we nooit in de flow en energie komen. Het Passie Profiel is daarom allereerst een ontdekkingsreis naar jezelf.  Dit proces alleen al wordt door deelnemers vaak als transformerend, maar ook als uitdagend gezien.

Pas als dit eerste deel duidelijk is, dan wordt het vervolg: ‘Wat wil ik en wat past bij mij?’

Met het Passie Profiel ga ik je niet vertellen wat je zou moeten doen. Ik ga je helpen om de antwoorden uit jezelf te halen, door je drie breinen goed uit te lijnen en samen te laten werken, zodat het ook echt goed gaat voelen en je kunt stoppen met twijfelen. Dat geeft veel meer vertrouwen dan wanneer iemand anders jou vertelt wat bij je past.

Klaar voor jouw eigen Passie Profiel?

Schrijf je in voor een oriëntatiegesprek via lanoukcoaching.nl, of hetpassieprofiel.nl 


Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Liefs, Anouk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *