LanoukCoaching-Anouk

Je zit aan de ontbijttafel en voordat je ook maar een hap hebt kunnen nemen, heb je al honderdduizend vragen van je kinderen gehad. Je helpt ze met boterhammen smeren en melk inschenken. Haren kammen, tanden poetsen. Je zorgt ervoor dat ook de gymspullen mee naar school gaan.

En eigenlijk wil je alleen even rustig wakker worden en een kop koffie drinken. Maar intussen maken de kinderen ruzie om wie de deur open mag doen en wie het eerst op zijn fiets zit.
Je hebt snel je eigen lunch gemaakt en de kinderen naar school gebracht en nu race je naar je werk. Je weet dat de dag in dit tempo zal doorgaan en je zou zo graag even tijd hebben voor jezelf, even ontspannen met een goed boek, of eindelijk weer eens een cappuccino of een rosétje drinken met een vriendin op het terras.

Je neemt je voor om vanmiddag eerder te stoppen met je werk, zodat je lekker ontspannen dat leuke nieuwe kledingwinkeltje in het centrum kunt bezoeken. Helaas is het zo druk op je werk dat je om 6 uur alweer moet haasten om de kinderen op tijd van de opvang te halen en eten op tafel te krijgen. Als de kinderen in bed liggen en je eindelijk tijd en rust hebt, zit je er helemaal doorheen en is het enige wat je nog kunt opbrengen een serie kijken op de bank. Zo verloopt voor jou een normale doordeweekse dag en het blijft maar doorgaan. Het ‘ren je rot’-gevoel blijft maar doorgaan. Je bent doodop.

Kortom, als deze situatie nog langer duurt, bestaat de kans dat je eraan onderdoor gaat. Zó had je je het leven van een werkende moeder niet voorgesteld. Zó houd je het niet lang meer vol.

Zet jezelf op nummer 1

Als je elke dag wat tijd voor jezelf kunt nemen en erop kunt vertrouwen, dat je kinderen bij je partner of bij een andere verzorger ook in goede handen zijn.

Hoe zou het voor je zijn als je meer energie hebt en daardoor geduldiger kunt zijn en meer kunt genieten van je gezin en ook van activiteiten zonder je gezin?
Als je meer ontspanning ervaart en daardoor relaxter en vrolijker in het leven kunt staan en weer de tijd vindt om met een vriendin te genieten op een terras.

Wacht dan niet langer. In 12 weken leer je voor jezelf te zorgen in het traject ‘Zet jezelf op nummer 1’:

  • 6 keer een 1 op 1 sessie in de buitenlucht (als het slecht weer is, bij mij aan huis)
  • 3 korte huiswerkopdrachten die je op elk gewenst moment kunt doen.
  • Een aantal voor jou op maat gemaakte ademhalingsoefeningen (ze lijken een beetje op meditatie)

Aan het einde van dit traject:

  • Weet je waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt, zodat je weer kunt genieten van je leven en je (zelfs na kinderbedtijd) zin hebt om nog iets te gaan doen in plaats van op de bank te hangen;
  • Geniet je van je gezin, van je werk, maar ook van momenten waarop je voor jezelf kiest en bijvoorbeeld met een vriendin afspreekt, een goed boek leest of even helemaal niets doet.
  • Leef je je leven zoals jij dat wil en doe je de dingen die jij belangrijk vindt, samen met de mensen waar jij van houdt.

De investering voor het traject ‘zet jezelf op nummer 1’  is €857,- excl BTW

Dit gun je jezelf! Klik dan op de knop hieronder:

Veel gestelde vragen

  • Hoeveel tijd ben ik per week kwijt met dit traject?

We plannen elke 2 weken een sessie van 1 a 1,5 uur in. Voor aanvang van de eerste sessie krijg je een huiswerkopdracht en tussendoor ook nog 2 keer. Deze opdrachten kun je in een half uur tot een uur maken. De ademhalingsoefeningen zijn korte audio’s van 5 a 10 minuten, die je elke dag kunt herhalen.

  • Hoe lang duurt het traject?

We plannen elke 2 weken een sessie en je krijgt 6 sessies. Dus totaal 12 weken. Deze sessies plannen we de eerste keer vooruit en we kunnen daarbij rekening houden met bijvoorbeeld een vakantie.

  • Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden bij goed weer plaats in het Henri Dunant Park in Eindhoven en bij slecht weer bij mij aan huis. Adresgegevens verstrek ik na inschrijving.
Als Eindhoven voor jou te ver weg is, kunnen we ook in overleg een aantal van de sessies via Zoom doen.

Kies nu voor jezelf

klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende intake sessie

Wat zeggen klanten over mij

Marleen:

“Vanaf het eerste moment in het park, waar wij onze wandelsessies hielden, was er vertrouwen, voelde ik mij veilig en serieus genomen. De manier waarop jij de dingen samenvat was echt top. Je weet snel tot de kern te komen en dat was erg fijn.

 Ik kon mij nog wel een verzanden in details, de beren op de weg zien, maar daar wist je mij altijd snel weer in het hier en nu te brengen.

Het belangrijkste wat jouw coaching mij heeft opgeleverd is dat ik het waard ben en kan vertrouwen op mijn intuïtie.

Dankjewel Anouk”

Christel:

“Anouk kan goed luisteren, denkt met je mee en zet op de juiste momenten NLP oefeningen in waardoor je weer inzichten krijgt. Ze is rustig, prettig in de omgang en flexibel.

Ik vond het fijn dat we de gesprekken in het park konden doen in corona-tijd en op tijden dat het mij ook uitkwam.”