Passie Profiel 1

‘Is dit het nou?’

Merk je dat je geen energie en voldoening meer uit je werk haalt? Vraag jij je ook wel eens af ‘is dit het nou?’ Denk je op zondag al aan : ‘Maandag “moet” ik weer?’ Met het passie profiel krijg je meer zelfkennis en helderheid over jouw passie, talenten en unieke bijdrage aan de wereld én een plan om dat ook daadwerkelijk te verwezenlijken.

‘En mijn hypotheek dan?’

Leef je van vakantie naar vakantie, hopend dat je daarna weer helemaal energiek aan de slag gaat? Je komt elke dag moe thuis van je werk, sterker nog, je begint al moe in de ochtend. Je wil wel iets anders, maar verdient lekker, en je hebt ook je verantwoordelijkheden: een hypotheek en/of gezin.

Is het dan financieel wel haalbaar om wat anders te doen? Been there, done that… Tot het punt dat ik besefte dat ik richting een tweede burn-out ging en voelde dat het echt anders moest. Het roer moest om! Ik moest uit die gouden kooi stappen!

Dromen

Droom je over een baan waar je elke dag met plezier en energie aan de slag gaat? Een baan vol voldoening? Je twijfelt, kijkt op allerlei vacature sites en vraagt je af waar je het gaat vinden. En dan vind je een andere baan met mooie perspectieven en het ziet er veelbelovend uit. Maar na een jaar loop je daar tegen dezelfde dingen aan.

En dit is precies waar de crux zit, we zijn geneigd de oplossing buiten onszelf te zoeken. De oplossing ligt niet buiten jezelf, maar zit al in jezelf!

Een nieuw begin, begint bij jezelf

Wie ben jij écht als je alle laagjes afpelt? Wat vind jij die in je hart belangrijk? Wat zijn je dromen? Simpele vragen die meestal niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Daarom is het PASSIE PROFIEL ontwikkeld, speciaal voor jou. Tenminste, als jij het durft dit traject in gaan, jezelf in de spiegel aan te kijken en te investeren in jezelf. Geheel vrijblijvend hebben wij eerst samen een intakegesprek waarin we samen bekijken of dit programma bij jou past en wat het jou gaat opleveren.

Het Passie Profiel Traject

Ontdek in 3 maanden tijd wie je echt bent, wat je echt wilt, kom in je kracht, overwin je twijfels, hak knopen door, maak een plan en haal weer energie uit je werk.

  • Een programma van 12 weken waarin jij jouw unieke bijdrage gaat vinden;
  • Een online omgeving met zes modules met inspirerende video’s en opdrachten;
  • Zes coachgesprekken van een uur (fysiek of online), waarin ik de module met je bespreek.
    Ik zal je uitdagen met oefeningen, die jou uit je hoofd halen en die jou verder helpen;
  • Jouw persoonlijke implementatieplan.

Voor wie is het Passie Profiel?

  • Voor professionals met een Growth Mindset. Jij bent enthousiast en nieuwsgierig ingesteld. Je wil vooruit, meer uit het leven halen, want je weet dat er meer in zit.
  • Je droomt van werk, dat perfect aansluit bij wie je echt bent en bij jouw unieke talenten. Je droomt ervan dat je werk jou niet alleen voldoening en energie brengt, maar waarmee je ook een bijdrage levert en waarvoor je goed beloond wordt.
  • Je weet dat dit traject geen quick fix is en je bent bereid de nodige inzet te leveren.
Logo Passie Profiel
Studiegids Passie Profiel

Download hier de gratis studiegids

Wat is het jou waard?

Stel, jij gaat elke dag met plezier aan het werk en je krijgt er energie van? Of je gaat die volgende stap in jouw carrière zetten en krijgt die promotie? Gewoon omdat je doet waar jouw passie ligt in de omgeving die bij jou past. Je haalt het beste uit jezelf. Je doet de dingen waar niet alleen jij, maar ook jouw organisatie, klanten of omgeving blij van worden. En oh ja, als extraatje zal dit traject je ook privé het nodige opleveren.
De prijs voor dit traject, inclusief intake, online omgeving, zes coaching sessies en jouw persoonlijke implementatieplan: € 1.497 excl. BTW.

Wil jij meer weten over wat het Passie Profiel inhoudt en wat het voor jou kan betekenen? Plan dan hieronder gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met mij in.

Achtergrond Passie Profiel

Het Passie Profiel is ontwikkeld door Bas Smeets, die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. De focus van Maak Jouw Impact ligt op professionals die al weten dat ze zelfstandige willen worden.
Ik werk al sinds 2020 voor Maak Jouw Impact als Impactcoach. Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.

Maak jouw Impact is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Klik hier voor meer informatie over NRTO.

Het Passie Profiel in combinatie met mBIT

In de coaching gebruik ik ‘meerdere Brein Integratie Technieken’, je leest het goed, ook jij hebt meerdere breinen! Met deze technieken leer ik je om je hoofd, hart en buik beter uit te lijnen en ze samen te laten werken, zodat je betere keuzes maakt en meer in balans bent. Dit combineert perfect met het traject Passie Profiel en zorgt in de sessies voor nog meer impact.
Bonus: Je ontvangt audio-bestanden met de oefeningen, zodat je ze thuis kunt herhalen.

Wat zeggen klanten over Passie Profiel?